Klipning af hække

Hækklipning

HækklipningSlip for besværet!

Har du brug for hjælp til at klippe hækken? - Vi sørger at din hæk bliver klippet ordentligt, så den bliver flot og velplejet. Det er en fornøjelse at kigge på en dejlig nyklippet hæk - især, når man har sluppet for besværet med at klippe den.

Vi har redskaberne

Ofte bruger private lang tid på hækklipning med nogle mere simple redskaber, men med vores motoriserede hækklipper går det stærkt og vi kan klippe mere hæk på kortere tid. Derfor bliver vores kunder ofte forbavsede over at prisen på hækklipningen er væsentligt lavere end forventet. Vi kan også med vores stangklipper, klippe høje hække, skråninger og bøgepur, hvor der kræves større rækkevidde, end med almindelig hækklipper.

Vi rydder op

Når vi forlader din hæk er alt afklip samlet op og det er en fornøjelse at kigge på med det samme - du skal ikke døje med noget som helst bagefter. Du kan selvfølgelig hjælpe til og spare tid med de ting du måtte have lyst til.

Vi anbefaler at klippe hække i meget tidligt forår eller at vente til Skt. Hans pga. de mange småfugle som har reder i hækkene hele foråret.


Ring og få en snak om hvordan vi får din hæk klippet.
Telefon: 23 46 21 53