I forbindelse med naturpleje kan Sønderhedens Skov –og Haveservice nu også tilbyde slåning af lave områder, stejle bakker, voldanlæg og andre knap så fremkommelige steder med McConnell Robocut.                            Maskinen er utroligt effektiv overfor bl.a. gyvel,ørnebregner, havtorn,hyben (rosa rogusa), og kan køre på skråninger op til 55 grader. Det er både op og ned, samt sideverts.

Slåning af hyben er et godt middel til fjernelse og begrænsning af denne plante, da den er listet som invasiv og spreder sig kraftigt i visse områder. Disse områder er typisk steder hvor den er vanskelig at komme til med andre maskiner. Der har Robocut endnu en fordel, da den kører næsten overalt og efterlader ingen spor pga af sine kraftige og brede gummibælter.

Maskinen er fjernbetjent og det betyder at man kan stå i sikker afstand fra jobbet og samtidig stadig have overblikket over hvad der sker.

Til jægeren: 

Det kan være sporslåning på jagtarealer i skov, vildtremiser og enge, eller tæt ved søer og vandløb,hvor en almindelig traktor aldrig ville kunne køre. Det vil gøre godt både for fuglevildtet, men også for hårvildtet at der er striber eller små spor hvor de kan tørre og finde føde. Samtidig vil det gøre det nemmere at færdes på årets jagter eller når bukken skal pürches.

Robocut slagleklippereren er meget effektiv selv i højt græs, tidsler, hindbær, brombær og andre opvækster.
Klipperen kan også let klare mindre træer og buske, som befinder sig i området.

Ring og hør nærmere på tlf.: 23 46 21 53