Rydning af hyben

Rydning af hyben

Effektiv bekæmpelse af invasive hyben

Vi fjerner effektivt hybenbuske

Hyben (Rosa rugosa) - også kaldet Rynket Rose kan være vanskelig at styre. De er oprindeligt indført til Danmark som prydplante. De begyndte at sprede sig vildt allerede i slutningen af 1800-tallet.

Idag findes de næsten over alt - især i kystnære områder omkring klitter og i sommerhusområder. De kan brede sig flere meter på en sæson, og de kan være meget svære at holde nede. Det er ikke nok at klippe dem ned, da de hurtigt vil skyde igen. Det er et hårdt stykke manuelt arbejde som skal udføres, for at komme denne invasive art til livs.

Vi fjerner hyben effektivt og for bestandigt

hybenfjernelse

Med vores maskiner kan vi effektivt fjerne dine hybenbuske.

En af metoderne er at klippe dem med vores Robocut. Vores fjernstyrede klipper, som kan komme frem og arbejde selv på skråninger og andre vanskelige steder hvor andre maskiner aldrig ville kunne køre. Den er meget anvendelig i sommerhusområder og klitarealer og den er utroligt effektiv. Knusning af hyben gør at den skal bruge nye kræfter fra rødderne til at sætte nye skud og dermed udsulter man den. Det er en behandling der må gentages, men efter kort tid er de væk.

En anden metode er at vi river rødderne op med en dybdegående rive på vores minigraver, og det efterlader kun ganske få rødder er tilbage. Når vi er færdige med fjernelsen, vil der kunne komme enkelte spredte skud op - disse fjernes hurtigt, når de findes, og i løbet af kort tid, vil disse også løbe tør for energi, og hybenbuskene er fjernet.

Ring eller mail for uforpligtigende tilbud

Tlf: 23 46 21 53 eller mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.