Nyheder/Blog

- hjælp til haven i Nordjylland

Har du brug for hjælp i haven? Lad os komme forbi med vores effektive maskiner og redskaber - så får vi klaret opgaverne hurtigere og billigere end du tror:

Hækkeklipning

Vi kan hurtigt klippe din hæk høj eller lav, og på en professionel måde, sådan, at du får en sund hæk, som også kan holde til trykket fra et kraftigt snevejr. Hækklipning kræver den rigtige teknik, for at sikre en sund vækst.

Plæneklipning

Lad os komme forbi og slå græsplænen. Vi har plæneklipperen slebet skarp, så du får en optimal klipning uden "helligdage". Få eventuelt en aftale, så vi klipper din plæne hele sæsonen - så får du en ekstra god pris. Græsslåning foregår hurtigt og effektivt med den rette mand og redskab.

Træfældning

Har du et eller flere træer, som du ønsker fjernet og evt. lavet til brænde, så har vi meget erfaring med fældning af problematiske træer - vi kan klare de fleste opgaver, hvor mange andre må give op. Vi benytter forskellige teknikker, for at opnå et godt og sikkert resultat.

Ring til os, og få et uforpligtende tilbud!

Fældning af træerFældning af træer

Hvis du skal have fældet træer, så er du kommet til rette sted. 1-2-Træservice fælder træer i hele Jylland og i alle størrelser, også de meget vanskelige.
Se mere her: Træfældning 

Sådan fælder vi træer

Almindelig fældning fra jorden

Vi benytter flere forskellige metoder, når vi skal fælde et træ. Når det vurderes at der er plads nok, og ingen huse, luftledninger,bede osv. i nærheden, så fælder vi træet direkte fra jorden ved at lave et såkaldt forhug, hvorefter der skæres fra modsatte side og træet fældes.
Denne metode er den hurtigste og der kan ryddes store områder på kort tid.

Topkapning

Topkapning benyttes, når træet står et mere udsat sted. F.eks. hvis det står på en græsplæne med bede omkring. Eller hvis der står et hus i nærheden, med risiko for at træet kan vælte i den retning.
Denne skånsomme fældning kræver stor præcision fra vores side, da vi her klatrer helt op i kronen og fælder træet fra toppen og ned - stykke for stykke.

Fældning fra lift

Nogle gange kan det være for farligt at topkappe et træ. Det kan være fordi træet er råddent eller fordi det hænger ind over et hustag. Her benytter vi en lift og hejser træstykkerne ned bid for bid.